De leukste Gooische Streekproducten en meer.

In verband met een beurs worden bestellingen gedaan op 12 tm 15april 2018 verzonden op maandag 16april.

Gooisch-Moois heeft de leukste streekproducten uit het Gooi en meer, relatiegeschenken, streek en cadeaupakketten. Wij hebben voor elke gelegenheid en budget een passend origineel geschenk, voor zowel zakelijk als privé. Want leuke en lekkere dingen geven nu eenmaal gezellig weg. Met ons eigen merk Gin O Clock, roze gin met 23.5 k goudvlokken heb je blijheid in je glas, overheerlijk. We zoeken continue, ook buiten de Gooise grenzen, naar bijzondere, originele niet standaard aanvullingen op ons eigen assortiment. Zo heb je altijd een lekker origineel cadeau!

Door ons TV debuut in de uitzending van NPO2 programma BinnesteBuiten van 02maart2018 is er veel vraag naar de Likorettes en Bruidstranen van de Likeur & Jenever Fabriek Amsterdam. We proberen de voorraad zo goed als mogelijk bij te houden en binnen 48 uur te versturen.

Gooische Streekproducten:

Gooisch-Moois heeft een eigen merk echte Gooische streekproducten waarin mosterdzaad van Gooise akkers en lokale honing uit het Gooi is verwerkt. Producten zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen, dat proef je! Zo hebben we een breed en verrassend assortiment van diverse mosterdsmaken waaronder de Gooische champagne mosterd, Gooische honing dressing, Gooische truffelmayonaise, Gooische Glühwein, Honing Vodka, Gooise Matrasjes en diverse lokale dranken. Gooisch is niet alleen glamour & glitter, maar vooral eerlijk en heerlijk en verantwoord.

Levertijd en bezorgkosten

Wij hechten zelf veel waarde aan duidelijke en goede service, we doen er alles aan om dit ook te geven.

·         Levering binnen 48 uur.

·         Verzendkosten gratis bij bestellingen boven de 40euro. 

Waar kun je onze producten kopen?

Deze kaas en delicatesse winkels staan graag voor je klaar om Gooische streekproducten aan te bieden  Ook buiten het Gooi.

Cadeau pakket

Gooisch Moois

Gooische Streekproducten en meer, altijd een lekker origineel cadeau

 06 27 542 542

06 27 542 542

Onze nieuwste producten

 0627542542

0627542542